O nama

Domaćinstvo Čolić generacijama proizvodi kreme i meleme na bazi hercegovačkog bilja i pčelinjih proizvoda.

"Neka vam hrana bude lijek, a lijek neka bude hrana"

Svi preparati su izradjeni na bazi pčelinjih proizvoda iz vlastitog pčelinjaka, te nadaleko poznatog  hercegovačkog ljekovitog bilja. Početak izrade proizvoda temelji se na eksperimentima, tražeći načine proizvodnje zdravih preparata, bez materija koje mogu naštetiti organizmu. Prve preparate smo počeli izradjovati 90ih godina prošlog vijeka tačnije 1991 godine , trudeći se da obogatimo ponudu, tako da danas raspolazemo sa asortimabom od 52 proizvoda koji su izvanrednog kvaliteta i dejstva. 

Biljne kreme i melemi imaju za osnov pčelinji vosak, a ljekovito dejstvo daju uljani ekstrakti ljekovitog bilja koje beremo na području Hercegovine koja je bogata izuzetno ljekovitim biljem. U sastav preparata jos ulaze i med, propolis te etarska ulja i smole četinara, zavisno od vrste proizvoda. Držimo se maksime iz zdravog liječenja ljekovitim biljem i kozmetike koja kaže: "Ne nanositi na kožu ono sto ne možete jesti". 

Sve naše kreme i melemi su jestivi i ljekoviti., tinkture i većina ulja se mogu piti, tako da smo ostvarili i Hipokratovu izreku - "Neka vam hrana bude lijek, a lijek neka bude hrana". Dakle, dugogodišnja ljubav prema pčelama i ljekovitom bilju, spojena sa znanjem stečenim iz obilne literature iz ovih oblasti rezultirali su proizvodnju ovih preparata. 

Proizvodi su prvo testirani na članovima porodice te prijateljima i pokazali su evidentan kvalitet i dejstvo. Preparati su prodavali sami sebe tako da su se bez ulaganja u marketing izdvojili i postali prepoznatljivi na tržištu. 

Naši proizvodi su

ikonica / rucno radjeni proizvodi

Ručno radjeni

ikonica / proizvodi su hipoalergenskog sastava

Hipoalergenskog sastava

ikonica / prozvodi su organskog porjekla

Organskog porjekla

U izradu  preparata uključeni su svi članovi porodice, svak ima svoje obaveze i radi odredjeni dio posla, tako da smo angažovani tokom cjele godine. 

Cilj nam je da zadržimo kvalitet i uvećamo prodaju kao i da osim na području BIH proizvode prodajemo i u zemljama regiona.

Proizvodi su dostupni za kupovinu u "Hercegovackoj kuci" u Trebinju, Banja Luci i Istocnom Sarajevu, u biljnim apotekama "Aromatika" u Sarajevu, te u prodavnici Manastita Tvrdoš kod Trebinja. Planirano je skorije otvaranje prodajnih mjesta i na podrucju Srbije. 

Nadamo se da cete kupovinom i koristenjem nasih proizvoda biti zadovoljni, da cete ih koristi u zdravlju i da cemo opravdati vase povjerenje!

Recenzije

Šta drugi kažu o našim proizvodima

Vec par godina koristim Čolic meleme za reumu i vene i strasno sam zadovoljna. Bolovi su mi se smanjili i osjecam se pokretljivije i mladje nego ikada.

Jovana S.

Divna i prijatna porodica koja se ovim poslom bavi generacijama i to se zaista vidi po nacinu na koji pricaju o svojim proizdovima i savjetima koje daju. Pomogli su mi da ublazim razne tegobe i meni i mojim prijateljima.

Mirjana B.

Dugo sam imao problem sa suvom kozom i od vecine krema i losiona za brijanje mi je koza bila upaljena i crvena. Čolic melemi za suhu kozu i poslije brijanja su me spasili!

Marko S.

Čolic proizvodi su savreseni kao mali znaci paznje mojim bližnjim. Raznovrsni su i lijepo mirišu i ono najbitnije - rade!

Jelena R.

Prezadovoljan sam sa uljima i melemima. Preporučujem svima!

Miodrag D.

Zaštitie vašu kožu sa Čolić kremama i melemima !