Melem za opekotine

Dejstvo: Efikasno i brzo uklanja bol, obnavlja tkivo i čisti ga, umiruje opekotine svih vrsta. Obnavlja kožu i vraća joj prvobitni izgled 

Upotreba: Lagano nanijeti tanki sloj melema, po mogućnosti ničim ne zavijati, prije spavanja nanijeti deblji sloj melema te priviti sterilnu gazu, ne stežući. Manje opekotine prije spavanja zaštititi sterilnom gazom učvršćenom flasterom. U svakom slučaju što manje zavijati. Najbolje dejstvo melema je kad se ničim ne prekriva opekotina. 

Cijena:
15 KM

Slični proizvodi

Melem za usne

Melem za hemoroide

Melem za reumu, išijas, neuralgije i cirkulaciju

Trebinjski melem

Melem za proširene vene

Melem za sinuse, migrenu, začepljenost nosa usled prehlade i glavobolje

Recenzije

Šta drugi kažu o našim proizvodima

Vec par godina koristim Čolic meleme za reumu i vene i strasno sam zadovoljna. Bolovi su mi se smanjili i osjecam se pokretljivije i mladje nego ikada.

Jovana S.

Divna i prijatna porodica koja se ovim poslom bavi generacijama i to se zaista vidi po nacinu na koji pricaju o svojim proizdovima i savjetima koje daju. Pomogli su mi da ublazim razne tegobe i meni i mojim prijateljima.

Mirjana B.

Dugo sam imao problem sa suvom kozom i od vecine krema i losiona za brijanje mi je koza bila upaljena i crvena. Čolic melemi za suhu kozu i poslije brijanja su me spasili!

Marko S.

Čolic proizvodi su savreseni kao mali znaci paznje mojim bližnjim. Raznovrsni su i lijepo mirišu i ono najbitnije - rade!

Jelena R.

Prezadovoljan sam sa uljima i melemima. Preporučujem svima!

Miodrag D.