Propolis kapi

Prirodni antibiotik, širokog spektra, za vanjsku i unutrašnju upotrebu. Spoljna upotreba: za rane, bubuljice, akne i lišajeve. Unutrašnja upotreba: za katar disajnih puteva, sinuse, bronhitis, gnojno zapaljenje uha, plućne bolesti, čir na želucu i dvanaestercu. Uzimati 20-25 kapi na kocku šećera tri puta dnevno, djeca uzimaju onoliko kapi koliko imaju godina.

Cijena:
7 KM

Slični proizvodi

Losion poslje brijanja

Vendoksin kapi

Mlijeko za sunčanje

Recenzije

Šta drugi kažu o našim proizvodima

Vec par godina koristim Čolic meleme za reumu i vene i strasno sam zadovoljna. Bolovi su mi se smanjili i osjecam se pokretljivije i mladje nego ikada.

Jovana S.

Divna i prijatna porodica koja se ovim poslom bavi generacijama i to se zaista vidi po nacinu na koji pricaju o svojim proizdovima i savjetima koje daju. Pomogli su mi da ublazim razne tegobe i meni i mojim prijateljima.

Mirjana B.

Dugo sam imao problem sa suvom kozom i od vecine krema i losiona za brijanje mi je koza bila upaljena i crvena. Čolic melemi za suhu kozu i poslije brijanja su me spasili!

Marko S.

Čolic proizvodi su savreseni kao mali znaci paznje mojim bližnjim. Raznovrsni su i lijepo mirišu i ono najbitnije - rade!

Jelena R.

Prezadovoljan sam sa uljima i melemima. Preporučujem svima!

Miodrag D.