Ulje nevena

Upotrebljava se za njegu i masažu kože, te za liječenje svih problema sa kožom, od rana, opekotina, bubuljica, akni, ekcema, do liječenja najtežih oboljenja kože. Ima svojstvo obnavljanja ćelija i rast zdravog novog tkiva, povećava cirkulaciju i proizvodnju kologena koji održava i jača kožu, te je izvrstan izvor antioksidansa vitamina A. 

Cijena:
7 KM

Slični proizvodi

Ulje hajdučke trave

Ulje bršljana

Ulje kamilice

Ulje lavande

Ulje oraha

Ulje ruže

Recenzije

Šta drugi kažu o našim proizvodima

Vec par godina koristim Čolic meleme za reumu i vene i strasno sam zadovoljna. Bolovi su mi se smanjili i osjecam se pokretljivije i mladje nego ikada.

Jovana S.

Divna i prijatna porodica koja se ovim poslom bavi generacijama i to se zaista vidi po nacinu na koji pricaju o svojim proizdovima i savjetima koje daju. Pomogli su mi da ublazim razne tegobe i meni i mojim prijateljima.

Mirjana B.

Dugo sam imao problem sa suvom kozom i od vecine krema i losiona za brijanje mi je koza bila upaljena i crvena. Čolic melemi za suhu kozu i poslije brijanja su me spasili!

Marko S.

Čolic proizvodi su savreseni kao mali znaci paznje mojim bližnjim. Raznovrsni su i lijepo mirišu i ono najbitnije - rade!

Jelena R.

Prezadovoljan sam sa uljima i melemima. Preporučujem svima!

Miodrag D.