Ulje smilja

Smilje je najpoznatije po tome što ima snažno djelovanje protiv starenja kože. Ovo ulje je izvanredno sredstvo protiv bora, staračkih mrlja te drugih znakova starenja kože. Ulje smilja ima nevjerovatno jak antioksidativni učinak, kao i druga zaštitna svojstva koja duguje svom izuzetno složenom hemijskom sastavu. Ono brzo prodire duboko u tkivo i podstiče njegovu regeneraciju, ima protuupalno i analgetsko djelovanje. 

Cijena:
7 KM

Slični proizvodi

Ulje hajdučke trave

Ulje bršljana

Ulje kamilice

Ulje lavande

Ulje nevena

Ulje oraha

Recenzije

Šta drugi kažu o našim proizvodima

Vec par godina koristim Čolic meleme za reumu i vene i strasno sam zadovoljna. Bolovi su mi se smanjili i osjecam se pokretljivije i mladje nego ikada.

Jovana S.

Divna i prijatna porodica koja se ovim poslom bavi generacijama i to se zaista vidi po nacinu na koji pricaju o svojim proizdovima i savjetima koje daju. Pomogli su mi da ublazim razne tegobe i meni i mojim prijateljima.

Mirjana B.

Dugo sam imao problem sa suvom kozom i od vecine krema i losiona za brijanje mi je koza bila upaljena i crvena. Čolic melemi za suhu kozu i poslije brijanja su me spasili!

Marko S.

Čolic proizvodi su savreseni kao mali znaci paznje mojim bližnjim. Raznovrsni su i lijepo mirišu i ono najbitnije - rade!

Jelena R.

Prezadovoljan sam sa uljima i melemima. Preporučujem svima!

Miodrag D.